cover-konverzija

Konverzija - Regionalna digital marketing konferencija

Četvrta Konverzija će ugostiti 500 učesnika i 28 vrhunskih stručnjaka iz oblasti digitalnog marketinga u čarobnom ambijentu Banskog dvora u Banjoj Luci i na live stream-u.

Konverzija za osnovni cilj ima okupljanje najuspješnijih regionalnih stručnjaka iz digitalnog marketinga, koji su spremni da svoja praktična iskustva kroz interaktivne prezentacije nesebično podijele sa učesnicima i tako uspješno prenesu korisno znanje.

U prvom planu ističe se neposrednost predavača, njihovo iskustvo i želja za dijeljenjem znanja, a upravo to je glavni faktor kvaliteta svake konferencije. U protekle tri godine okupili smo preko 1000 učesnika, čije pozitivne reakcije i riječi hvale predstavljaju našu motivaciju da svake godine ponudimo nešto bolje. Upravo zato će naredna godina donijeti brojne novitete i mnogo veće razmjere, ali sa jednom konstantom: kvalitetom. Pored znanja koje se stiče kroz predavanja ispunjena primjerima iz prakse, Konverziju karakteriše mogućnost upoznavanja predavača, kao i nezaboravna žurka.

Događaji

Od
April 02, 2022
Do
April 03, 2022
Lokacija
Banja Luka
Online
Hibridni
Jezik
  • Engleski
  • Srpski