cover-informatika

INFORMATIKA

Preduzeće Informatika ima dugu tradiciju (od 1976. godine) u oblasti informatičkog inženjeringa na teritoriji cele Srbije i regiona. U svom dosadašnjem poslovanju, Informatika je sarađivala sa nekoliko stotina preduzeća različitih delatnosti iz zemlje i regiona. Široka lepeza proizvoda i usluga je ono što omogućava Informatici da ponudi rešenja za potrebe različitih tipova organizacija. Od informacija neophodnih menadžerima, do upravljanja i nadzora industrijskih procesa.

Informatika se bavi razvojem poslovnih aplikacija, edukacijom,  poslovnim konsaltingom, razvojem, implementacijom i održavanjem IT i poslovnih rešenja. Stručna podrška Informatike može doprineti modernizaciji vašeg poslovanja. Tu smo da vam pomognemo da se prilagodite promenama, zadržite postojeće i privučete nove klijente. Kvalitet rada merimo zadovoljstvom naših klijenata.

Kontakt

...Jevrejska 32 Beograd RS
...tel:+381113215-332

Pronađite nas na društvenim mrežama

Podaci o firmi

INFORMATIKA AD
MBR: 07024592
PIB: 100001716
Datum osnivanja: 14.09.1976
Broj zaposlenih: 143
Veličina preduzeća: srednje
* Napomena: Na ovoj stranici nalaze se javno dostupni agregirani podaci koji su objavljeni od strane nadležnih institucija i/ili koje je kompanija objavila sama o sebi.
DA

Map

Swap Start/End