cover-netcom

NETCOM SYSTEM

Mi smo specijalizovana firma sastavljena od odabranih stručnjaka koji su sposobni da shvate potrebe i željene ciljeve našeg poslovnog partnera, dešifruju i lociraju uzroke i žarišta problema i pronađu adekvatan put do željenog cilja. Smatramo da nam je zadatak da damo svoj doprinos kako bi našim klijentima pružili mogućnost za što kvalitetniji razvoj i poslovanje i da nas oni, zbog stečenog poverenja i zadovoljstva našim rešenjima preporuče svojim kolegama.

Kao takvi posvetili smo se rešavanju problema u oblasti informacionih tehnologija, a svojim uslugama pomažemo klijentima da planiraju, konstruišu, unaprede i održavaju infrastukturu informacionih tehnologija kritičnih za poslovanje. Izvanredne i priznate veštine u oblasti planiranja i primene naprednih informacionih tehnologija, uz obimnu podršku klijentima tokom svih projektnih faza omogućavaju nam da svaki projekat završavamo uspešno, na vreme i u okviru planiranog budžeta.

Univerzalnost i automatizacija proizvoda i usluga za nas su neprihvatljivi pojmovi. Ponosni smo na činjenicu da umemo da ponudimo i razvijamo isključivo rešenja na osnovu pojedinačnih zahteva klijenata. Zato Vas pažljivo slušamo…

Kontakt

...Autoput za Novi Sad 55 Zemun RS
...tel:+381114123801

Pronađite nas na društvenim mrežama

Podaci o firmi

NETCOM SYSTEM DOO
MBR: 20471247
PIB: 105827003
Datum osnivanja: 24.10.2008
Broj zaposlenih: 9
Veličina preduzeća: mikro
* Napomena: Na ovoj stranici nalaze se javno dostupni agregirani podaci koji su objavljeni od strane nadležnih institucija i/ili koje je kompanija objavila sama o sebi.
DA

Map

Swap Start/End