cover-cityexpress-s

CITY EXPRESS

 
0.0 (0)

City Express doo predstavlja lidera za dostavu pošiljaka po principu „od vrata do vrata za 24 sata“ na celoj teritoriji Srbije.

Kompanija je osnovana 2002. godine u Beogradu, kao prva privatna kompanija koja se bavi kurirskom dostavom pošiljaka. Ekspanziju i ubrzani razvoj u prvih pet godina rada omogućila je logistička podrška od 340 vozila, 500 zaposlenih i prisutnost u 16 centara na teritoriji Srbije. Svojim poslovanjem City Express je omogućio korisnicima kurirskog servisa na tržištu Srbije brzo, jednostavno i ekonomično rešenje kako u segmentu dostave pošiljaka poslovnim, tako i fizičkim licima.

Razvoj City Express-a prepoznat je i u međunarodnim poslovnim krugovima. Od novembra 2007. godine, City Express prelazi u vlasništvo Austrijske pošte, divizije za pakete i logistiku. Prva je i jedina kompanija za dostavu pošiljaka u Srbiji sa 100% učešća stranog kapitala.

Kontakt

Prijavite se da biste videli

Pronađite nas na društvenim mrežama

Podaci o firmi

Prijavite se da biste videli
* Napomena: Na ovoj stranici nalaze se javno dostupni agregirani podaci koji su objavljeni od strane nadležnih institucija i/ili koje je kompanija objavila sama o sebi.

Web sajt:

Prijavite se da biste videli

Poštanske usluge

Broj dozvole poštanskog operatora
1-04-34502-8/20-8
Datum izdavanja
August 10, 2020
Teritorija na kojoj se obavljaju poštanske usluge
Republika Srbija
Dozvola važi do
August 09, 2030

Map

Swap Start/End

Ocene korisnika

Trenutno nema ocena za ovu kompaniju.