cover-postexpress-s

POST EXPRESS

 
0.0 (0)

Post express je visokoprofesionalna usluga Pošte Srbije, koja korisnicima omogućava najbrži i najsigurniji prenos pošiljaka u unutrašnjem saobraćaju u propisanim i garantovanim rokovima.

Kurirski servis je u 124 mesta širom Srbije podržan najsavremenijom poštanskom mrežom, a sigurnost, brzinu, kvalitet i pouzdanost garantuje dobro organizovan tim, sa gotovo dve decenije iskustva u saradnji sa korisnicima.

Kuriri Post expressa u najkraćim rokovima preuzimaju i uručuju pošiljke na adresi i u vreme koje odgovara korisniku, a pošiljke se prate bar-kod tehnologijom. Brigu o korisnicima vodi Kontakt centar Post expressa, koji im omogućava da brzo i jednostavno dobiju svaku informaciju.

Servis pruža usluge Danas za sutra, Danas za danas i Danas za odmah, uz mnoštvo dodatnih pogodnosti u dogovoru sa korisnikom na celoj teritoriji Srbije, kao i EMS uslugu u međunarodnom saobraćaju za 63 zemlje.

Proverite zašto je Pošta Srbije dobila Zlatni sertifikat Svetskog poštanskog saveza za najbrže rastući kvalitet usluga u jugoistočnoj Evropi.

Kontakt

Prijavite se da biste videli

Pronađite nas na društvenim mrežama

Prijavite se da biste videli

Podaci o firmi

Prijavite se da biste videli
* Napomena: Na ovoj stranici nalaze se javno dostupni agregirani podaci koji su objavljeni od strane nadležnih institucija i/ili koje je kompanija objavila sama o sebi.

Web sajt:

Prijavite se da biste videli

Poštanske usluge

Broj dozvole poštanskog operatora
1-04-34502-13/20-8
Datum izdavanja
October 05, 2020
Teritorija na kojoj se obavljaju poštanske usluge
R Srbija i međunarodni poštanski saobraćaj
Dozvola važi do
October 04, 2030

Map

Swap Start/End

Ocene korisnika

Trenutno nema ocena za ovu kompaniju.