Razvoj / Marketing

cover-2adesign-s

2A DESIGN

 
0.0 (0)

2A Design čini tim kreativnih pojedinaca okupljenih oko zajedničkog cilja – da izađemo u susret potrebama naših klijenata koje diktiraju savremeni uslovi poslovanja, pre svega u oblasti izrade web prezentacija, kreiranja korporativnog identiteta, pratećih sadržaja u vidu marketinških, štampanih i elektronskih kampanja.

Prateći savremene trendove, stalno usavršavamo svoja znanja i veštine, što našim klijentima obezbeđuje kvalitetna i funkcionalna krajnja rešenja, porast posetilaca prezentacija – a samim tim i povećanje obima posla… Ukratko rečeno, saradnja se odvija na obostrano zadovoljstvo!!

Vrlo bitna činjenica za naše klijente je to što nudimo kompletnu uslugu. To praktično znači da ćemo se pobrinuti za sve segmente vezane za Vaš korporativni identitet, od logo dizajna,  preko web dizajna i programiranja sajta, pa sve do hostinga i održavanja.

Sa nama zaista dobijate gotov proizvod koji besprekorno funkcioniše.  Shodno Vašim potrebama,  inplementiramo;  galerije proizvoda, dinamičke kataloge, internet prodavnice, rezervacije, narudžbenice, plaćanje karticama ili pouzećem, blogove, knjige utisaka, e-mail kontakt forme, kreiranje Facebook stranica Vaše kompanije i njihovo ažuriranje i održavanje, marketinške kampanje i još mnogo toga.

Naša delatnost

Marketing
  • PPC Oglašavanje
  • Youtube Oglašavanje
Development
  • Custom-WebShop
  • Android mobile app
  • IOS mobile app

Za više informacija o mogućim opcijama pročitajte ovde....

Kontakt

Prijavite se da biste videli

Pronađite nas na društvenim mrežama

Podaci o firmi

Prijavite se da biste videli
* Napomena: Na ovoj stranici nalaze se javno dostupni agregirani podaci koji su objavljeni od strane nadležnih institucija i/ili koje je kompanija objavila sama o sebi.

Web sajt:

Prijavite se da biste videli

Map

Swap Start/End

Ocene korisnika

Trenutno nema ocena za ovu kompaniju.

Sponzor sajta

WEB PRODAVNICE
Registrujte vašu prodavnicu
Preuzmite upravljanje profilom
Ocenite vaše partnere

EPARTNERI
Registrujte vašu kompaniju
Dodajte vaše reference