Razvoj / Marketing

cover-atec

ATEC TECHNOLOGIES

 
0.0 (0)
Mi smo mala ali veoma produktivna agencija za računarsko programiranje iza koje stoji veliki broj uspešno urađenih projekata i zadovoljnih klijenata. Informacionim tehnologijama se bavimo više od 15 godina. Od 2004. godine smo poslovali kao deo firme “Digital ILLUSION” iz Kruševca, a od 2013. godine poslujemo samostalno pod novim imenom “ATEC Technologies

Profesionalnom izradom web sajtova i aplikacija se bavimo još od davne 2001. godine. Za ukupan period iza sebe imamo nekoliko stotina uspešno završenih projekata. Pored usluga koje pružamo svojim klijentima, bavimo se i pružanjem usluga drugim firmama (Outsorcing), a koje, zbog nedostatka vremena ili nedovoljne tehničke osposobljenosti, nisu u mogućnosti da iznesu svoje projekte do kraja. Tako da se možemo pohvaliti time da je veliki broj web sajtova koje posetite u našem okrugu, u potpunosti ili delimično urađen uz asistenciju ili angažovanjem ATEC Technologies.

Naša delatnost

Development
  • B2B portal - Veleprodaja
  • Custom-WebShop
  • Izrada web aplikacija
  • WordPress

Za više informacija o mogućim opcijama pročitajte ovde....

Kontakt

Prijavite se da biste videli

Pronađite nas na društvenim mrežama

Prijavite se da biste videli

Podaci o firmi

Prijavite se da biste videli
* Napomena: Na ovoj stranici nalaze se javno dostupni agregirani podaci koji su objavljeni od strane nadležnih institucija i/ili koje je kompanija objavila sama o sebi.

Web sajt:

Prijavite se da biste videli

Map

Swap Start/End

Ocene korisnika

Trenutno nema ocena za ovu kompaniju.