Razvoj / Marketing

cover-superweb

SUPERWEB

 
0.0 (0)
Želite da uspešno prodajete online?
Imamo savršeno rešenje za vas - Online prodavnica sa SuperWeb administratorskim panelom ("SuperWeb" CMS) Kako će vizuelno izgledati jedna online prodavnica je stvar želja i dogovora između nas i klijenta, ali kako će ona funkcionisati, i na koji način će administrator upravljati njom, isključivo zavisi od administratorskog panela - CMS-a. CMS je administratorski deo sajta, najčešće pozadinski, kojim upravljate kompletnim sadržajem, dodajete stranice, menjate tekstove, slike, cene, akcije....

Naše CMS rešenje nije već postojeće, "skinuto" sa interneta i malo prilagođeno. Mi nudimo platformu koja je  projektovana i programirana konkretno za vaš poslovni model. Razlikuje se od postojećih rešenja i po tome što joj se pristupa sa "fronta", pa je rad na njoj mnogo pregledniji i brži, sa velikim brojem opcija, gde odmah vidite ažurirane informacije. 

Po principu "drag and drop", prevlačite definisane blokove i tako formirate željeni deo sajta. Uz malo mašte i kreativnosti možete menjati izgled sajta na dnevnom nivou, što zaparavo i krajnji korisnici očekuju.

Naša delatnost

Marketing
SEO Optimizacija
Development
Custom-WebShop

Za više informacija o mogućim opcijama pročitajte ovde....

Kontakt

Prijavite se da biste videli

Pronađite nas na društvenim mrežama

...

Podaci o firmi

Prijavite se da biste videli
* Napomena: Na ovoj stranici nalaze se javno dostupni agregirani podaci koji su objavljeni od strane nadležnih institucija i/ili koje je kompanija objavila sama o sebi.

Web sajt:

Prijavite se da biste videli

Map

Swap Start/End

Ocene korisnika

Trenutno nema ocena za ovu kompaniju.