Razvoj / Marketing

cover-profesionalci

WSD SISTEM

 
0.0 (0)
Internet prodavnica vaš novi poslovni prostor je isto što i Vaš web sajt, odnosno malo bolji web sajt. Ona je mesto na internetu sa svojim domenom i ima ulogu poslovnog prostora koji ima veliki izlog i precizno razvrstanu robu po oblastima koje prodajete.  Kako Vam mi možemo pomoći?

Kao što smo napomenuli preuzećemo posao dekoratera vaših izloga i vrhunskim grafičkim rešenjima obezbediti da izložena roba bude atraktivnija i primamljivija. Naši programeri će se postarati da funkcionalnost prodavnice bude takva da korisnici kroz laku navigaciju i brzo učitavanje strana imaju brz i lak pregled artikala u prodavnici. Napravićemo sajt koji će biti prilagodljiv mobilnim i tablet uredjajima, odnosno koji će imati odličnu navigaciju na svim tipovima uredjaja. Izvršićemo optimizaciju sajta tako da svako ko putem pretrage iskaže interesovanje za proizvode koje nudite može lako da dodje do Vaše nove radnje.

Naša delatnost

Marketing
  • SEO Optimizacija
  • PPC Oglašavanje
  • Facebook Oglašavanje
  • Instagram Oglašavanje
  • Web/SEO Copywriting
  • Email-Marketing
Development
WordPress

Za više informacija o mogućim opcijama pročitajte ovde....

Kontakt

Prijavite se da biste videli

Pronađite nas na društvenim mrežama

...

Podaci o firmi

Prijavite se da biste videli
* Napomena: Na ovoj stranici nalaze se javno dostupni agregirani podaci koji su objavljeni od strane nadležnih institucija i/ili koje je kompanija objavila sama o sebi.

Web sajt:

Prijavite se da biste videli

Map

Swap Start/End

Ocene korisnika

Trenutno nema ocena za ovu kompaniju.