cover-younify

YOUNIFY

 
0.0 (0)

Younify tim se sastoji od profesionalaca usmerenih isključivo na e-commerce. Naša strast je razvoj, podrška i reklamiranje e-commerce prodavnica. Osnovano 2007. godine, porasli smo u tim od 26 profesionalaca. Originalno fokusirano na holandsko tržište gde smo se pozicionirali kao jedna od vodećih kompanija za Magento razvoj, napravili smo najveći portfolio visoko kvalitetnih Magento prodavnica.

Najsnažniji smo u strateškom konsaltingu, dizajnu Magento prodavnica, razvoju i podršci, kao i online marketingu u domenu e-commerce-a. Sve ovo dugujemo našem timu Younify-era.

Sa preko 250 Magento Commerce postavljenih prodavnica mi smo jedni od najiskusnijih “igrača” na tržištu. Ispod je mali deo našeg Magento portfolia. Za ove klijente, napravili smo Magento web-prodavnicu za koju smo koristili jednu ili više ekstenzija koje smo mi napisali (najčešće su veze do velikih ERP ili POS sistema)

Naša delatnost

Development
Magento

Za više informacija o mogućim opcijama pročitajte ovde....

Kontakt

Prijavite se da biste videli

Pronađite nas na društvenim mrežama

... ... ...

Podaci o firmi

Prijavite se da biste videli
* Napomena: Na ovoj stranici nalaze se javno dostupni agregirani podaci koji su objavljeni od strane nadležnih institucija i/ili koje je kompanija objavila sama o sebi.

Web sajt:

Prijavite se da biste videli

Map

Swap Start/End

Ocene korisnika

Trenutno nema ocena za ovu kompaniju.