Nenad Pavlov

Bivši programer koji je zavoleo ljude. Uporedo sa programiranjem bavio se prevodilačim poslom. Sa programerskog na klijentski i obratno - radio kao projektni menadžer. Takođe je i podučavao preko 120 ljudi programiranju tokom više godina.

Želeo je da otvori svoju IT firmu i živi srpski outsourcing san. Sve je imao, klijente imao nije. U tom procesu shvata važnost prodaje i 2018. otvara svoju pre-sales agenciju simplygrow.co

Od tada je uspešno sarađivao sa desetinama firmi iz celog sveta i pomagao im da lakše prodaju svoje proizvode i usluge. Spektar je išao od softverskih proizvoda, skupih industrijskih mašina, raznih kurseva i obuka, kopnenog i vazdušnog prevoza pa sve do sterilnih komaraca.

Voli duge šetnje pored reke i još duže razgovore o email deliverability-ju, softverskim alatima za prodaju, kopirajtingu, vođenju biznisa i operativi.

Eksperti

Osnivač
SimplyGrow
Društvene mreže
Predavanja
Održana predavanja na Konferenciji E-trgovina i ETRUSTMARK DAY susretima etrgovaca:

- "Kako na najbolji način iskoristiti email kao kanal prodaje ?"  Email je često zapostavljen kao kanal prodaje, kako ga na pravi način koristiti u poslovanju?
eTrustmark DAY 11
Symbiotica doo
Occam Digital
SECIT Security Consulting
Profy Multi Media agencija
Linum Internet Solution d.o.o.
Blueberry Digital
Masterbox

Sponzor sajta

WEB PRODAVNICE
Registrujte vašu prodavnicu
Preuzmite upravljanje profilom
Ocenite vaše partnere

EPARTNERI
Registrujte vašu kompaniju
Dodajte vaše reference