Nenad Pavlov

Bivši programer koji je zavoleo ljude. Uporedo sa programiranjem bavio se prevodilačim poslom. Sa programerskog na klijentski i obratno - radio kao projektni menadžer. Takođe je i podučavao preko 120 ljudi programiranju tokom više godina.

Želeo je da otvori svoju IT firmu i živi srpski outsourcing san. Sve je imao, klijente imao nije. U tom procesu shvata važnost prodaje i 2018. otvara svoju pre-sales agenciju simplygrow.co

Od tada je uspešno sarađivao sa desetinama firmi iz celog sveta i pomagao im da lakše prodaju svoje proizvode i usluge. Spektar je išao od softverskih proizvoda, skupih industrijskih mašina, raznih kurseva i obuka, kopnenog i vazdušnog prevoza pa sve do sterilnih komaraca.

Voli duge šetnje pored reke i još duže razgovore o email deliverability-ju, softverskim alatima za prodaju, kopirajtingu, vođenju biznisa i operativi.

Eksperti

Osnivač
SimplyGrow
Društvene mreže
Predavanja
Održana predavanja na Konferenciji E-trgovina i ETRUSTMARK DAY susretima etrgovaca:

- "Kako na najbolji način iskoristiti email kao kanal prodaje ?"  Email je često zapostavljen kao kanal prodaje, kako ga na pravi način koristiti u poslovanju?
eTrustmark DAY 11
SimplyGrow
Profy Multi Media agencija
Centar za Digitalnu Transformaciju
Occam Digital
Symbiotica doo
Masterbox
Linum Internet Solution d.o.o.
SECIT Security Consulting