Sonja Jovović

Sonja Jovović je preduzetnica i predavač sa bogatim iskustvom u oblasti oglašavanja na internetu. Osnivač je agencije Profy Multi Media, koja se bavi oglašavanjem i edukacijom u korišćenju alata za oglašavanje na internetu, a osnovana je 2016. godine.

Ona je sertifikovani Google profesionalac za digitalno oglašavanje na Ads Search, Display, Video platformama i Analytics od 2012. godine. Takođe, istakla se kao stručnjak za Google Business Profile platformu i LinkedIn poslovne stranice.

Sonja aktivno deluje na polju edukacije o digitalnom oglašavanju. Drži radionice o korišćenju Ads alata u različitim institucijama poput Privredne komore Beograda, Forum Media, Impact Hub.

Njen doprinos ne staje samo na edukaciji tržišta, već se angažuje i u zajednici profesionalaca iz oblasti oglašavanja i analitike. Organizuje predavanja i druženja na kojima se razmenjuju znanja, doprinoseći jačanju zajedničkog znanja i mreže profesionala.

Eksperti

Osnivač
Profy Multi Media agencija
Društvene mreže
Predavanja
Održana predavanja na Konferenciji E-trgovina i ETRUSTMARK DAY susretima etrgovaca:

- "Google Business Profile" - Na koje sve načine možete otvoriti Google Business Profile nalog i ako već postoji a nije u vlasništvu vlasnika biznisa, kako tražiti vlasništvo ili kako zatražiti povraćaj naloga koji je suspendovan.
Konferencija E-trgovina 2023
Centar za Digitalnu Transformaciju
Blueberry Digital
SimplyGrow
Symbiotica doo
Profy Multi Media agencija
Occam Digital