Vladimir Mladenov

Diplomirani Ekonomista i Master Politikolog, sa preko deset godina iskustva u Digitalnom marketingu. Osnivač besplatne edukativne platforme GOstudy.
Radio kao Specijalista za E-commerce u kompanijama NELT i Webcentric, Rukovodilac online radnje i digitalnog marketinga u kompaniji Keprom i Izvršni Direktor u agenciji za digitalne komunikacije GOviral.

Uža specijalnost su mu društvene mreže i E-commerce. Jedan je od pionira u Srbiji u korišćenju društvenih mreža u profesionalne svrhe. Oglašavanjem na Facebook-u i Google-u se bavi od 2008. godine, kao i kreiranjem kompanijskih i organizacionih stranica i grupa, vođenjem digitalnih kampanja, analitikom i analizom rezultata. Učestvovao u kreiranju i implementaciji na desetinama Web shop-ova, vodio projekte i postavljao procese u E-commerce rešenjima. Primeri uspešnih i nagrađivanih E-commerce portala – takolako.com i aksa.rs.

Trenutno se bavi konsultantskim poslom kao sertifikovani konsultant za digitalnu transformaciju sa ekspertizom za društvene mreže i internet prodaju (međunarodni sertifikat GIZ i WKO).
Za njega je digitalni marketing stil života i način komunikacije koji pruža mogućnost da se menja svest ljudi, pomeraju granice i menja svet.

Eksperti

Osnivač
GOstudy
Društvene mreže
Predavanja
Održana predavanja na Konferenciji E-trgovina i ETRUSTMARK DAY susretima etrgovaca:

' "Sve što treba da znate o Black friday ? Da li ste spremni ?" Kako pripremiti akcije za Crni petak, primeri aktivacija. Šta je sve potrebno da spremni dočekate Black friday ? 
Konferencija E-trgovina 2023
Occam Digital
Profy Multi Media agencija
Masterbox
Linum Internet Solution d.o.o.
SimplyGrow
Centar za Digitalnu Transformaciju
Symbiotica doo