Andjelka Ducić

Bavi se digitalnim marketingom proteklih 10 godina i sebe smatra full-stack digitalnim marketerom. Radila je na više od 300 digitalnih kampanja za različita tržišta i za skoro sve industrije. Poslednje tri godine primenila je sve znanje koje je prikupila na projektima i zajedno sa partnerom vodi firmu Symbiotica, koja je zamišljena kao agencija koja pruža celokupnu digitalnu uslugu klijentima – po sistemu “ključ u ruke” pruža usluge izrade sajtova i web aplikacija, ali i digitalnog marketinga.

Eksperti

Marketing Director
Symbiotica doo
Listing kompanije
Društvene mreže
Predavanja
Održana predavanja na Konferenciji E-trgovina i ETRUSTMARK DAY susretima etrgovaca:

- "Off site SEO" - Šta je offsite SEO, analiza kvaliteta backlink-ova, kako prepoznati toksične backlinkove i šta se sa njima radi.
Konferencija E-trgovina 2023

- "Upotreba AI alata u e-Commerce poslovanju" - Kako i na koji način se AI alati mogu upotrebiti u svakodnevnom poslovanju web prodavnica ? Koje poslove Vam mogu olakšati, koje su prednosti i mane a za šta ih ne bi trebalo koristiti.
eTrustmark DAY 11

- Kako pravilno otvoriti i podesiti Business Manager na Facebooku. Kako pravilno podesiti Instagram Shop - Kako rešiti probleme sa generisanjem feed-a u Catalogu i kreiranjem Instagram shop-a, pixela itd  Odgovori na najčešća pitanja.
eTrustmark DAY 9

-Novi Google SEO updates i njihov uticaj na rangiranje vaše web prodavnice
Konferencija E-trgovina 2022

"Omni-channel marketing" -  kako funkcioniše i na koji način unosi revoluciju u proces kupovine (sa praktičnim primerima)
eTrustmark DAY 7

- "Tehnički SEO" - Šta je tehnički SEO i zašto je važan za uspeh Vaše web prodavnice ?
Konferencija E-trgovina 2021

- "Email automatizacija" - Značaj email automatizacije za uspeh e-commerce biznisa
eTrustmark DAY 6
Profy Multi Media agencija
Blueberry Digital
Occam Digital
SECIT Security Consulting
Linum Internet Solution d.o.o.
Masterbox